Характеристики
Термін придатності до споживання: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати у сухих приміщеннях при температурі не вище +18°C, +20°С і відносній вологості не вище за 60%.
Харчова цінність, розмір порції 100 г
Розмір порції (г) |
100 |
---|---|
Білок (г) |
6,0 |
Вуглеводи (г) |
81 |
Жири (г) |
1,4 |
Харчові волокна (г) |
2,4 |
Вітамін В1 (мг) |
0,138 |
Вітамін В6 (мг) |
0,436 |
Вітамін РР (мг) |
2,59 |
Залізо (мг) |
0,35 |
Калій (мг) |
76,0 |
Кальцій (мг) |
10,0 |
Магній (мг) |
36,8 |
Селен (мг) |
15,1 |
Фосфор (мг) |
96,3 |
Енергетична цінність (ккал) |
366 |