Результати досліджень
Підписатися на розсилку новин СЦ
31-08-2020
Вплив безглютенової дієти на показники маси тіла у дітей з целіакією
Амирикян К., Сансотта Н., Гуандалини С., Єрихон Х.
Журнал дитячої гастроентерології та харчування (2019) 68:3 (360-363). Дата публікації: 1 березня 2019 року
25-10-2019
Вплив обмежень вмісту FODMAP на якість харчування хворих на целіакію на безглютеновій дієті
Bascuñán А. К., Л. Еллі, Н. Пеллегріні, А. Scricciolo, Ломбардо В., Л. Doneda, Веккі М., К. Скарпа, Арайя М., Ронкороні Л.
Поживні речовини (2019) 11:9. Дата публікації: 14 Sep 2019
24-10-2019
Продукти, що не містять глютен, сприяють незбалансованому харчуванню дітей та підлітків, хворих на целіакію
Ларретсі І., Саймон Е., Бенджумеа Л., Міранда Дж., Бустаманте М. А., Ласа А., Ейзагюрре Ф. Дж., Чурука І.
Європейський журнал з питань харчування (2019) 58: 2 (775-783). Дата публікації: 1 березня 2019 року
23-10-2019
Окислювальний стрес, стабільність ДНК та спричинене запалення у молодих хворих на целиакию, які дотримуються безглютенової дієти.
Діас-Кастро Дж., Мюриель-Нейра С., Мартін-Мазот Р., Морено-Фернандес Дж., Мальдонадо Дж., Нестарес Т.
Європейський журнал з питань харчування (2019). Дата публікації: 2019 р.