Участь у волонтерському проекті
Підписатися на розсилку новин СЦ
Запрошуємо до участі у волонтерському проекті
11-09-2022
Запрошуємо прийняти участь у волонтерському міжнародному проєкті "Availability And Pricing Of Gluten Free Foods". Проект стартує в рамках співпраці кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеського національного технологічного з Harper Adams University (Велика Британія).
В рамках цього проєкту планується провести збір інформації щодо ситуації з доступністю продукції без глютену для споживачів, звертаючи увагу і на ситуацію в регіонах, де проводяться бойові дії або вони тимчасово знаходяться під окупацією (якщо є можливість зв`язатися з даними регіонами). Нижче посилання на анкету для проведення опитування.