Майстер-клас з б⁄г випічки
Підписатися на розсилку новин СЦ
Майстер-клас з випікання хлібу та кондитерських виробів без глютену від SunnyGoga
02.11. у м. Львів пройшов черговий майстер-клас з випічки хліба та безглютенових виробів з використанням сумішей SunnyGoga! Незмінна ведуча - Світлана Король. Дякуємо Сімейній Пекарні "Будьмо здорові" за організацію кава-брейка під час проведення МК та за подарунки всім участникам. Чекайте на наступні майстер-класи від Української спілки целіакіі!!!
Докладніше про майстер-клас
Як і в попередніх майстер-класах, що нещодавно відбулися у Києві (26.08.), Харкові (07.09.), Вінниці (21.09.) та Дніпрі (12.10.) в якості матеріалів для роботи були використані готові суміші від ТМ SunnyGoga (Санні Гога), а також борошно без глютену від сертифікованих українських виробників.
Тривалість - 4 години (13:00-17:00).
Програма:
- формовий білий хліб;
- формовий хліб Український;
- булки і багети;
- печіво відсадне з безглютенового борошна;
- вироби з заварного тіста з безглютенового борошна;
- темний хліб на заквасці (учасники забирають тісто, розстоюють і випікають вдома);
- гріссіні і лаваш ;
Як проходили майстер-класи у Києві та Харкові, Ви можете ознайомитись, переглянувши фото, що викладені нижче або завітати на нашу сторінку у facebook і подивитись публікацію 1, публікацію 2, публікацію 3, публікацію 4, публікацію 5 .