Майстер-клас з б⁄г випічки

Підписатися на розсилку новин СЦ

Майстер-клас з випікання хлібу та кондитерських виробів без глютену від SunnyGoga

02-11-2019
Майстер-клас з б⁄г випічки

02.11. у м. Львів пройшов черговий майстер-клас з випічки хліба та безглютенових виробів з використанням сумішей SunnyGoga! Незмінна ведуча - Світлана Король. Дякуємо Сімейній Пекарні "Будьмо здорові" за організацію кава-брейка під час проведення МК та за подарунки всім участникам. Чекайте на наступні майстер-класи від Української спілки целіакіі!!!

Докладніше про майстер-клас

Як і в попередніх майстер-класах, що нещодавно відбулися у Києві (26.08.), Харкові (07.09.), Вінниці (21.09.) та Дніпрі (12.10.) в якості матеріалів для роботи були використані готові суміші від ТМ SunnyGoga (Санні Гога), а також борошно без глютену від сертифікованих українських виробників.

Тривалість - 4 години (13:00-17:00).

Програма:

  • формовий білий хліб;
  • формовий хліб Український;
  • булки і багети;
  • печіво відсадне з безглютенового борошна;
  • вироби з заварного тіста з безглютенового борошна;
  • темний хліб на заквасці (учасники забирають тісто, розстоюють і випікають вдома);
  • гріссіні і лаваш ;

Як проходили майстер-класи у Києві та Харкові, Ви можете ознайомитись, переглянувши фото, що викладені нижче або завітати на нашу сторінку у facebook і подивитись публікацію 1, публікацію 2, публікацію 3, публікацію 4, публікацію 5 .

Безглютенові суміші Ms.Tally